InterUniv
- Sorry, no translation available -
De LaSSA en het WDO slaan de handen in één en organiseren dinsdag 10 mei een interuniversitair debat, waarbij studenten uit verschillende steden met elkaar kunnen debatteren over actuele thema's binnen en buiten de Antropologie. Er zijn zo gigantisch veel interessante ontwikkelingen te zien de laatste tijd (denk even aan de Arabische Lente, "ontwikkelingshulp" aan het rijke land Japan, de discussie rondom kernenergie/groene energie), waarvan wij denken dat het hoog tijd wordt om de Antropologie er op los te laten.

Enkele docenten vanuit de LaSSA steden (Amsterdam, Utrecht, Nijmegen en, last but best, Leiden) zullen erbij zijn om het debat te begeleiden. Vanaf 19:00 zijn jullie van harte welkom om alvast een drankje te happen, waarna we om 19.30 in Café Walden, Utrecht van start gaan. Er zijn geen kosten verbonden aan je deelname. Graaf diep in je Antropologische wijsheid en wie weet win je één van de vele te winnen originele prijzen. Er is één 'officiele' beker die de stad die gewonnen heeft mee naar huis mag nemen (hopelijk dit jaar Leiden!!)

 Ook al wil iedereen aanwezig de prijzen mee naar huis nemen en er met en tegen elkaar om strijden, zie deze avond ook vooral als een prachtige gelegenheid om kennis te maken met elkaar en je sociale netwerk te verbreden. In het kort: een avond om niet te missen, dus zorg dat je er bij bent!

We verzamelen dinsdag 10 mei om 17:45u aan het begin van spoor 1 op station Leiden Centraal om vervolgens gezamenlijk naar Utrecht te vertrekken.


Datum: 10 mei 2011
Tijd: 17.45 verzamelen bij spoor 1 op Leiden CS, 19.00 start in Utrecht
Locatie: Café Walden, Utrecht