Aankomende activiteiten

Hey allemaal!

 

Zoals jullie misschien weten is maart alweer bijna afgelopen, wat betekent dat over een paar korte maandjes de vakantie weer begint. Maar niet getreurt, want voordat het zover is gaat het WDO nog een aantal spetterende activiteiten organiseren! Zet dus sowieso de volgende data in je agenda:

 

-Op dinsdag 8 april hebben wij Igor Boog, docent aan het departement Ca/Os, gestrikt om met ons te praten over zijn onderzoek naar Hezbollah. Zie voor meer informatie de facebookpagina: https://www.facebook.com/events/1417076508545093/

 

-Donderdag 17 april organiseert het WDO een gezellige minicursus debatteren. Handig voor de deelnemers aan het interuniv debat (zie één van de volgende activiteiten), maar natuurlijk ook leuk voor andere geïnteresseerden. Zie voor meer informatie de facebookpagina:

https://www.facebook.com/events/1449908468576793/

 

-Vrijdag 9 mei geven wij het woord aan een spreker van de stichting Palestine Link.

Dr. Nadera Shalhoub-Kevorkian zal deze middag vertellen over Palestina. Houdt de website in de gaten voor meer informatie!

 

-Op maandag 12 mei organiseren het WDO en de LaSSa(de Landelijke Samenwerking Studenten Antropologie) samen het Interuniv debat. Groepen studenten van de verschillende antropologiestudies/ -studieverenigingen in Nederland zullen dan met elkaar in debat gaan om voor eens en voor altijd te beslissen wie (dit jaar) het beste kunnen debateren. Meer informatie volgt!

 

-Woensdag 21 mei staat in het teken van onze masterstudenten. Het WDO organiseert dan namelijk haar welbekende Wulavogelveldwerkavond. Op deze avond zullen masterstudenten vertellen over hun meest interessante, verontrustende, genante, etc. ervaringen tijdens hun veldwerk. Ook de moeite waard is het sterk staaltje WDO toneel dat de verhalen van de studenten afwisselt. Houdt de site in de gaten voor meer informatie!

 

En dat waren dat (vooralsnog) al onze activiteiten dit jaar. Wij hopen je snel op één hiervan te mogen verwelkomen!