Lustrumboek Antropologie in Leiden

Ter ere van 136 jaar volkenkunde in Leiden, 85 jaar etnologisch interfacultair dispuut WDO, 57 jaar Instituut voor Culturele Antropologie en Sociologie der Niet Westerse Volken en 20 jaar studievereniging Itiwana is er een Lustrumboek gemaakt. Hierbij hebben studenten, (oud) medewerkers en alumni samengewerkt aan een 220 pagina’s tellend boek, vol met verhalen, geschiedenis en foto’s over Antropologie in Leiden. De eerste exemplaren zijn op het Alumnicongres 20 december 2013 verkocht. Aankomende tijd kunt u Grenzeloos, Antropologie in Leiden kopen bij de Servicedesk van de Faculteit Sociale Wetenschappen voor €15,-.

 

Veel plezier met lezen en doorkijken!

 

Servicedesk 1e verdieping

Faculteit der Sociale Wetenschappen

Pieter de la Court Gebouw

Wassenaarseweg 52

2333 AK Leiden

http://www.fsw.leidenuniv.nl/servicedesk/over/contactinfo-servicedesk-fsw.html

 

Bent u niet in de gelegenheid dit boek op te halen, neem dan gerust contact op met Floor Hendriks: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Foto's en verslag Pubquiz

Bekijk de foto's en het verslag van de WDO Pubquiz die in september is georganiseerd. Het was een mooie avond met ludieke zowel als filosofische vragen, scherpe argumenteringen, een strenge jury, een excentrieke quizmaster en veel enthousiaste eerstejaars!

Lees meer...
 
Forum

Discussieer nú mee op het WDO forum over de "Advocaat van de Duivel" avond op 24 november, en bereid je op deze manier voor om op deze avond de standpunten van antropologie in alledaagse maatschappelijke debatten te kunnen verdedigen! De stellingen die op deze volgende discussieavond naar voren zullen komen zijn alvast open voor discussie. Ja kan natuurlijk ook je eigen stellingen inbrengen, of suggesties doen voor activiteiten, graag zelfs. Om te kunnen reageren hoef je niet te registreren of in te loggen.

Op deze onderwerpen is het laatst gereageerd:

 
Dinsdagavond in het fietsenhok

Raadselachtige ontwikkelingen die zich afspelen op een merkwaardige dinsdagavond niet lang geleden, waarbij een welbekende figuur uit de wereld van CA/OS een grote rol speelde. Een MUST-SEE voor elke CA/OS student uit Leiden.

Lees meer...