Bestuur

Het WDO bestuur bestaat uit studenten die CA/OS studeren of er een sterke band mee hebben, en die ook buiten de collegebanken actief met de studie en aanverwante onderwerpen bezig zijn. Hun persoonlijke interesses in CA/OS onderwerpen en maatschappelijke ontwikkelingen vertaalt zich in activiteiten die daarop aansluiten. Het WDO-bestuur bestaat momenteel uit de volgende personen:

 Bestuursfoto

Het WDO bestuur 2014-2015: Tecla Spruit, Eva Schouten, Michael Ghebreab, Paul Sellies & Ruben Reus  

 

Michael Ghebreab

Als vierdejaars Antropologiestudent, zal dit mijn tweede jaar worden dat ik actief zal zijn in het WDO bestuur. Het WDO is voor mij een aanvullende factor gebleken het afgelopen jaar. Het biedt studenten namelijk de mogelijkheid om hun kennis, interesses en perspectieven te delen en ter discussie te stellen met medestudenten, docenten en andere geïnteresseerden. Dit discussieplatform daagt ons als antropologiestudenten uit om onderwerpen, die met ons vakgebied te maken hebben, (inter-)actief te bespreken. Dat is naar mijn mening de beste manier om te weten te komen wat er in de wereld om ons heen gebeurt, omdat het ons dwingt kritisch te kijken naar sociale en culturele fenomenen. Ik zal mij dit jaar daarom weer met veel plezier en enthousiasme inzetten om jullie zowel van interessante als gezellige activiteiten te voorzien!

 

Ruben Reus

Hallo, ik ben Ruben. Ik ben een hele spontane jongen uit Noordwijkerhout, Zuid-Holland. Dit jaar zal ik de secretaris zijn van het WDO en daarnaast de website beheren. Ik ben zelf vierdejaars student Culturele Antropologie en ga met een beetje geluk dit jaar afstuderen. Om mijn modale studiejaartje nog een beetje kleur te geven wil ik dit jaar met mijn WDO genootjes spetterende activiteiten neerzetten die antropologie hopelijk van een andere kant zullen belichten dan gebeurt in de colleges. Want dat is wat het WDO voor mij betekent: het bieden van een platform om verder na te denken over onderwerpen die misschien minder snel besproken worden. Ik denk dat dat geen probleem gaat worden, ik heb er zin in!  

 

Paul Sellies

Dit jaar begin ik, Paul Sellies, aan mijn tweede jaar bij het WDO. Ik ben derdejaars student Culturele Antropologie en studeer sinds dit jaar ook Politicologie. Vorig jaar ben ik actief geweest als penningmeester en dit jaar zal ik deze werkzaamheden doorzetten. Voor mij is het WDO een plek waar studie en vrije tijd samenkomen. Wij proberen activiteiten neer te zetten waarbij op een gezellige, informele manier kan worden nagedacht over onderwerpen die op welke manier dan ook aan antropologie zijn verbonden. Ook zijn wij niet bang om onderwerpen die in eerste instantie minder met antropologie te maken lijken te hebben aan te pakken. Iedereen is welkom, deze sfeer spreekt mij erg aan. Ik hoop jullie dan ook vooral snel te zien op één van de activiteiten!

 

Tecla Spruit

Ik ben Tecla Spruit, tweedejaarsstudent CA/OS en sinds dit jaar actine bij het WDO. Ik heb besloten om antropologie te studeren omdat ik culturen en maatschappij reuze interessant vind. Zelf ben ik Italiaans-Nederlands, ik ben in Italië geboren en heb er voor 18 jaar gewoond, ik woon nu al 2 jaar in Nederland waar ik, na enige cultuurshock, heel blij mee ben! Vandaar dat ik ook lid ben geworden van het WDO, persoonlijke barriers breken is ongeveer de gang van zaken geworden en naar nieuwe horizons kijken is precies wat het WDO doet. Verder is het gewoon heel leuk en gezellig om in het bestuur te zijn en de activiteiten te organiseren. Ik hoop je te zien bij onze activiteiten! Want: “Più sÌ é meglio é!”  

 

Eva Schouten

Aan mij het genoegen om een steentje bij te dragen aan het WDO, by far het leukste en oudste dispuut alive. Maar nu even over mij: ik studeer alweer drie jaar Culturele Antropologie en Ontwikkelingssociologie, specialiseer me in media en momenteel ben ik bezig voor mijn stage in Tanzania. Behalve samen met Tecla de promotie te organiseren kijk ik er ook naar uit om leuke avonden te organiseren die soms zelfs een beetje tegendraads zijn! Schuw je dus ook niet om een onderwerp aan te dragen bij het WDO want wij gaan echt geen discussie uit de weg:) Tot snel!